Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEER FEITENVRIJE COVID-BERICHTEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam blijft doorgaan met de verspreiding van feitenvrije berichten over het aantal besmettingen met Covid-19. De aantallen zouden toenemen. Volgens de gemeente komt dat vooral door familiebijeenkomsten en drukte op de werkvloer. In de berichten ontbreken cijfers om die stelling te onderbouwen. Over het aantal sterfgevallen met Covid-19 wordt al helemaal gezwegen (in de week van 9 tot en met 15 juli 2020 stond de teller op 8: op een bevolking van 17,5 miljoen mensen). Toch wordt het advies herhaalt om vooral allerlei omgangsregels in acht te nemen.

Diederik Gommers (arts en intensive care-baas) is een stuk duidelijker: ’Toename besmettingen komt door vele testen’.

Het RIVM maakt bij hun cijfers over het dagelijks aantal besmettingen evenmin duidelijk hoeveel tests er meer zijn uitgevoerd. In de praktijk is dit aantal inmiddels verdrievoudigd ten opzichte van een maand terug.

Het aantal sterfgevallen met Covid-19 is al bijna tot staatsgeheim verklaard. De gemeente besteedt er geen enkele aandacht meer aan. Vaststaat dat Nederland al enkele weken te maken heeft met een ondersterfte: er overlijden momenteel aanzienlijk minder mensen dan in dezelfde periodes in voorgaande jaren. De lockdown heeft daar aantoonbaar niets aan bijgedragen.

Covid-19 werd medio maart gebruikt voor het opleggen van een lockdown. Gesproken werd van een levensgevaarlijke pandemie, maar het daadwerkelijke sterftecijfer komt op geen enkele manier in de buurt van de griep uit 2018. In de winter van 2018/2019 duurde de griepepidemie 14 weken (week 50 2018 tot en met 11 2019) en was de sterfte significant verhoogd in 5 afzonderlijke weken (week 3, 4, 7, 11, 12 2019). Tijdens de griepepidemie werd de totale oversterfte geschat op 2.894 (3.124 voor de gehele winter periode van week 40 tot en met 20). Dit is ongeveer de helft van de gemiddelde oversterfte in de afgelopen 5 epidemieën en betrof ook toen voornamelijk mensen van 75 jaar en ouder.

Zie ook:

GROEIENDE OPPOSITIE TEGEN COVID-BELEID

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “WEER FEITENVRIJE COVID-BERICHTEN SCHIEDAM

 1. De Waarheid over ‘Ziektes’ en ‘Virussen’.

  Virussen en Ziektes bestaan niet.

  Ze zijn beiden gecreeerd door de pharmaceutische industrie, welke de gebrekkige term ‘’Germ Theory’’ of ‘’Kiem Theorie’’ gebruikte, om medicatie en vaccinaties te verkopen aan de bevolking voor financieel gewin en populatie controle.
  Als de zogenaamde ‘’Kiem Theorie’’ correct zou zijn, zou er vandaag de dag geen mens in leven zijn om het verhaal na te kunnen vertellen.

  Kiemen, Bacterien, Schimmels, Pathogenen en zelfs ‘Virussen’- (wat geen virussen zijn, maar op proteinen gebaseerde Exosomen binnen in ons eigen RNA)- zijn er overal. Het leven bestaat uit deze elementen.
  Onze lichamen bestaan en zijn opgemaakt uit deze dingen.
  Zogenaamde ‘ziektes’ zijn puur alleen symptomen van een onderliggende toxiciteit (Gifstof) van binnenin de cellen.
  Zogenaamde ‘virussen’ worden gemaakt in ons eigen lichaam als een beschermingsmechanisme tegen deze toxiciteiten (gifstoffen).
  Als ons lichaam te giftig word, maakt ons lichaam een natuurlijk ontgiftingsproces aan, genaamd ; 1. de Griep 2. Verkoudheid of 3. Longontsteking…om ons lichaam te ontdoen van deze (dodelijke) gifstoffen.

  Virussen zijn NIET besmettelijk in welke vorm dan ook.

  De enige manier om een Virus op te lopen, is door er 1 in jezelf te laten spuiten door middel van een Vaccinatie.

  Een referentie om is te bekijken en de kennis ervan op te doen is;

  https://nl.mort-sure.com/blog/difference-between-germ-theory-and-terrain-theory/

  1. En alles wat op internet staat is de waarheid natuurlijk. En leer je als doktersassistente alleen maar larie omtrent ziektekiemen virussen etc.

   1. Nee zeker niet, daarom doe je ook eerst voldoende onderzoek naar iets en ga je verschillende bronnen af.
    Er zijn inmiddels honderden en mss wel duizenden artsen naar voren gekomen die dit bevestigen en dat ”corona” een grote zwendel/hoax is en dat er een totaal andere agenda word uitgespeeld (agenda2030 voorheen agenda21)….je zal goed moeten zoeken omdat er zwaar gecensureerd word door de social media platforms, maar als je heel goed zoekt kan je nog genoeg ander bewijs vinden… Persoonlijk raad ik altijd dr.Andrew Kaufman aan, omdat deze hele goede uitleg geeft over wat ”virussen”’ of Exosomen zijn en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *