Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROEIENDE OPPOSITIE SCHIEDAM EN VLAARDINGEN TEGEN COVID-BELEID

SCHIEDAM- Lokale politici in Schiedam en Vlaardingen verspreiden actief de video van de groep Amerikaanse artsen die zich openlijk hebben gekeerd tegen het bijna wereldwijde Covid-beleid. De artsen kunnen met hun boodschap tegen de lockdown rekenen op steun van de fractievoorzitters van LOS in Schiedam en de fractie Boers in Vlaardingen.

Voor Arie Villerius (LOS) is de zaak duidelijk: ‘Zolang alle makke schapen de leugens van de WHO, RIVM en Bill Gates blijven geloven, stevenen we direct op de 100% geplande en grootste wereldcrisis ooit af.’

De Amerikaanse artsen hebben vanaf de trap van het US Supreme Court een persconferentie gegeven. De groep spreekt zonder mondkapjes en heeft zichtbaar maling aan social distance (het opgedrongen abnormaal). De groep noemt zich ‘frontline doctors’, omdat ze naar eigen zeggen dagelijks in contact staan met Covid-19 (verdachte) patiënten. Ze hekelen openlijk de uitspraken van het Amerikaanse RIVM.

De gevestigde media schitteren door afwezigheid wanneer de groep frontlinie artsen zich uitspreken tegen het Covid-beleid. Hun videoboodschap is vandaag ook meermaals verwijderd van YouTube, Twitter en Facebook. Zelfs Donald Trump Junior is nu geschorst door Twitter vanwege het delen van de video over de aanbeveling voor Hydroxychloroquine.
Volgens de artsen bestaat er een werkzaam medicijn tegen Covid-19: Hydroxychloroquine (HCQ), voor genezing en ter preventie. De aanbevolen dosering HCQ: 200 milligram 2 maal per week en zink dagelijks.

De video met de artsen vindt u HIER.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 reacties op “GROEIENDE OPPOSITIE SCHIEDAM EN VLAARDINGEN TEGEN COVID-BELEID

  1. Man, jouw hersens zijn besmet door de staatspropaganda. Blijf binnen! Doe het niet voor jezelf maar voor anderen! Geleidelijk dringt er iets door tot de massa en dat is voor ons allemaal gunstig, of leef jij liever in onvrijheid? Sorry dat er werd geprobeerd je wakker te maken. Slaap maar weer verder !

   De Brusselse staatsmedia en de Nederlandse Propaganda Omroep zijn al dagen aan het drammen, de onderdrukkingslap voor je muil moet er komen lege IC’s of niet. Alles ter bevordering van de nieuwe marxistische heilstaat.

   Een aantal weken geleden werd er amper getest. Nu mag iedereen getest worden en is het aantal overledenen heel laag.

   Met het verwijderen van vragen en opmerkingen van critici, in combinatie met hen nooit uitnodigen in een tv-programma of interviewen voor een krant en de nieuwe wet die er even doorgejast moet worden, hoef je geen complotdenker te zijn om te zien dat er een andere agenda dan Covid-1984 achter zit.

   Maar in een KLM vliegtuig of tijdens een Soros anti racisme demo dan geldt de regel niet. Wat denken ze in vak Bilderberg dat ze met onnozelen te doen hebben? Geef ons het referendum maar terug!

   Als al diegenen die zo vreselijk bang zijn om covid 1984 op te lopen, nou eens gewoon lekker thuis en binnen blijven; dan kan de rest van Nederland gewoon normaal doorgaan. Dat gebuig voor alles en iedereen moet maar eens over zijn.

  2. Blijf lekker in je bubbel Hans. Tegen zulke uitspraken WIL ik niet eens boxen.

   HULDE voor die lokale partijtjes zoals jij ze noemt . Ik vind het knap van hen dat ze tegen de vieze stroom uit Den Haag in durven varen.

 1. Voor de schaapjes die het niet kunnen en willen zien is het toch al te laat….voor de gemuilkorfde die als een zombie rond dwalen is het toch al te laat.
  We moeten ons focussen op de mensen die willen blijven vechten voor hun vrijheid en menselijke waarden en normen, ook voor hun geliefden en dierbaren om wie ze geven.
  Alle verantwoordelijke die deze Agenda 2030, voorheen Agenda21, nu nog steeds aan het uitvoeren zijn, in opdracht van een klein clubje psychopaten, maken zich net zo hard schuldig aan de schending van de mensenrechten en de schending van de regels en wetten der natuur….Je kan je zelf ook afvragen, wat hebben diegenen op hun kerfstok en hoe chantabel zijn deze personen die deze duistere agenda ondanks alle duidelijkheid en overtuigend bewijs dat covid een grote hoax is nog steeds aan het uitvoeren zijn…??
  Dus burgemeester, laat zien dat je niet aan de kant van de satanistische dictatoriale orde staat en kom op voor je burgers ipv ze in te slaven en met opzet ziek te maken onder het mom van een van de aller grootste zwendels ooit.
  Wij het volk zijn massaal collectief aan het ontwaken wat er werkelijk speelt en bedenk goed wat jullie doen daar, want ”Ik voer alleen maar mijn orders uit” dat gaat dalijk niet op en is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen daden (Neurenberger wetten).
  En Hans, persoonlijk vind ik het echt heel erg rot voor je dat je voor jezelf deze verdraaide en vooral geprogrammeerde beleving hebt van de realiteit en ik hoop echt voor jou en je familie en dierbaren dat je ook snel tot de verhelderende visie komt van wat er werkelijk speelt….. ”The truth will set you free”.
  Ga zo door Arie en LOS….blijf jullie zelf uitspreken en vechten voor onze vrijheid en waardigheid en jullie doen perfect werk..!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *