Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BOETES OVERTREDERS COVID-MAATREGELEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Politie en Lichtblauwe Brigade hebben vrijdagavond vier bekeuringen uitgedeeld in Schiedam in verband met het zogenaamde Covid-beleid (de suggestie dat delen van de wereld zouden zijn getroffen door een killervirus). De bonnen van elk 95 euro zijn uitgeschreven aan overtreders in de noordrand van de stad. Eén boete is opgelegd voor alcohol. Daarnaast waren er ook 20 waarschuwingen.

Per 1 december is de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 in werking getreden. Daarmee is de noodverordening vervallen; daarvoor in de plaats is de ministeriële regeling gekomen. Op 26 oktober hebben de politie en BOA’s al afspraken gemaakt om strenger te controleren of u zich buiten aan de regels voor groepen en aantallen houdt en na 20. 00 uur geen alcohol meer drinkt in de openbare ruimte en 1,5 meter afstand houdt tot mensen die niet bij u op hetzelfde adres wonen.

De gemeente Schiedam heeft zichzelf het afgelopen jaar al eens landelijk op de kaart gezet vanwege het hoge aantal boetes voor overtreders van de toenmalige noodverordening. Dieptepunt leek de affaire rond de vier taartjeseters in de Lange Kerkstraat.

Vlak voor de kerstdagen kwam daar de nationale verschutting bij van burgemeester Cor Lamers (CDA), over zijn wens tot het gedwongen laten vaccineren van de bevolking, tegen het zogenaamde gevaar van Covid-19 (overlevingskans 99,8 %). Het veroorzaakte op meerdere plekken op het internet hilariteit, waar eerdere vooral kritiek klonk. De eerste burger van de jeneverstad heeft zich daarmee landelijk neergezet als verkondiger van feitenvrije Covid-kolder. Eerder werd hij al twee keer betrapt op gezwatel (HIER en HIER).

Foto: archief

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “BOETES OVERTREDERS COVID-MAATREGELEN SCHIEDAM

 1. Die maatregelen helpen geen ene moer. Iedereen die wat logisch kan denken weet waardoor dit zo is, of wil het niet weten vanwege andere belangen.

  Gek he, de griep is helemaal verdwenen?! Oh wacht, de griepdoden worden als coviddoden aangemerkt. Want de griep was al weg voor de lockdown en voor de verplichte muilkorf en die absurde 1,5 m, vreemd he?!
  Griep is niet verslagen heeft alleen ander naampje gekregen. Dat klink dramatischer nadat de hele politiek (met uitzondering van PVV, FVD, SGP en de laatste tijd ook Denk) mensen in angst heeft gejaagd en houdt met de media. In de gevangenis moeten ze.

  Tja en dan heb je nog steeds mensen die alle covid bullshit blijven geloven….

  Bang voor het leven, bang voor de dood.

  1. Naar ik begreep is het juist niet de bedoeling van de politie om direct een boete te schrijven voor een corona overtreding. Eerst waarschuwen, regels uitleggen en bij dwars blijven liggen pas verbaliseren. jAlleen bij grove overtredingen en hardleerse personen meteen verbaliseren.
   Uit onderzoek is gebleken dat de mondmaskers schijnveiligheid is.
   Daarnaast is het hele corona gedoe overtrokken mijn inziens. Ik zeg niet dat er geen doden door vallen. Jaarlijks sterven er ruim 20000 mensen door roken, ook mensen die nooit rookten de zgn ongevraagde meerokers. 98% corona geteste personen hebben nagenoeg geen corona. Als ze stoppen met testen zonder verschijnselen is het corona gedoe voorbij. Voor de 2% moet heel Nederland op slot met alle gevolgen voor winkeliers en bedrijven. De 2% die ziek ervan worden hebben over het algemeen lichte tot matige klachten en een bijzonder klein percentage gaat eraan dood. Dat zijn over het algemeen hoog bejaarden of mensen met zware aandoeningen. Laat deze mensen thuis blijven en ga deze met zijn alle helpen. Op dit moment worden onderzoeken voor vrijwel alle ziektes uitgesteld, waardoor deze mensen kunnen sterven dat mag allemaal. Alleen mag je niet doodgaan aan corona. En i.d.d dit jaar zijn er geen normale doden door gewone griep.

  2. Bep, dank je wel voor al je bijdrages hier.

   Er is geen corona pandemie. Het is één grote leugen. COVID = Influenza. Dit is een coup.

  1. Hans, kijk nou uit voor linke Bep, ze heeft haar rabiës injectie nog niet gehad. Houdt sowieso niet van prikken. Ze komt dus uit de biblebelt of ze is moslim. (prikkie niet halal).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *