Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMMER GEDWARSBOOMD DOOR LINKSE INDOCTRINATIE

SCHIEDAM- Instagram heeft een deel van het account geblokkeerd dat is opgezet door de Schiedamse scholier Mats Nelisse. De gymnasiast onthult via het account ‘linkse indoctrinatie’ in het onderwijs, maar hij kan inmiddels niks meer posten.

Niks kritiek op het eenzijdig, politiek gekleurd onderwijs in Nederland. Wie het waagt wordt gebanned .
Nelisse heeft een Instagram-account geopend waar scholieren uit het hele land bewijsmateriaal kunnen posten van linkse opdringerigheid door docenten en schoolleiding. Ook vooroordelen over bijvoorbeeld ‘asielkinderen’ in lesmateriaal zijn welkom.

Een kleine greep uit de inzendingen die tot nu toe waren te zien: Meerdere brieven van schooldirecties die hun leerlingen aanmoedigen om te ‘klimaatspijbelen’, bewijsstukken van scholen die treinkaartjes vergoeden voor leerlingen die naar de klimaatmars gaan in Amsterdam en lesmateriaal waarin communisme wordt geprezen, de Partij voor de Dieren tot de aanbeveling strekt en Geert Wilders, Thierry Baudet en Donald Trump het moeten ontgelden. En wat te denken van het Lyceum Baarn. Op deze school wappert altijd een regenboog.

Nellisse laat ook zien waar alle linkse indoctrinatie toe leidt: leerlingen op het Stedelijk Gymnasium Schiedam stemden bij de scholierenverkiezingen voor de Tweede Kamer (2017) massaal op D66 en GroenLinks. Het ultieme doel van het establishment: behoud en verdere uitbreiding van hun macht, waar ze nu al het geheel van institutionele, politieke, culturele, juridische en economische hefbomen in handen hebben.

Linkse indoctrinatie in het kleuter- en basisonderwijs blijft (vooralsnog) buiten beschouwing.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *