Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTE VLAARDINGEN SLUIT BROEKPOLDER WEGENS ‘TE DRUK’

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen meldt: ‘Vanwege de enorme (verkeers-) drukte is de Broekpolder per direct afgesloten. Kom dus niet meer naar de Broekpolder toe.’ Het is onduidelijk wat wordt verstaan onder ‘enorme drukte’.

Burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) zint al sinds het voorjaar op nadere maatregelen, omdat ‘het virus’ nog altijd een bedreiging zou vormen voor de inwoners van Vlaardingen. Eenhoorn heeft de gemeenteraad in die periode laten weten behoefte te hebben aan een handelingsperspectief ‘voor onze toezichthouders’. De burgemeester heeft tot nu toe uitsluitend feitenvrij gesproken over ‘het virus’, maar wel alles volgens agenda 2030 en The Great Reset.

April vorig jaar heeft de eerste burger van de haringstad al een beroep gedaan op de inwoners om ‘zelf de verantwoordelijkheid zoveel mogelijk te pakken’. Eenhoorn in de uitzending van Omroep Vlaardingen: “Zodat er geen verregaande maatregelen genomen hoeven worden. Geen parkeerplaatsen afsluiten.”

In het daarop volgende paasweekend bleef de Broekpolder open. Elders in Vlaardingen waren toen drie voetbalkooien afgesloten door de gemeente. Naast de voetbalkooi aan het Trimpad ging het om de exemplaren op het Mendelsohnplein en in de Professor Teldersstraat.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GEMEENTE VLAARDINGEN SLUIT BROEKPOLDER WEGENS ‘TE DRUK’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *