Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ENQUÊTE OVER WINKELCENTRUM SCHIEDAM-GROENOORD

SCHIEDAM- De Schiedamse gemeenteraad lijkt in meerderheid wel te voelen voor een uitgebreid onderzoek (kosten bijna 500.000 euro) naar alle toekomstplannen met het Hof van Spaland en omgeving in Schiedam-Groenoord. Ook inbreng vanuit de buurt is daarbij welkom. “Het zou zomaar kunnen dat we een enquête zullen houden onder een bepaalde groep omwonenden van winkelcentrum Hof van Spaland”, zegt wethouder Fahid Minhas (VVD).

De gemeente speelt met het idee van totale sloop van het Hof van Spaland om de winkels daarna weer op te bouwen op het Bachplein. Schiedammers lijken daar weinig in te zien.

Minhas: “We proberen de bewoners er actief bij te betrekken. Dat doen we al. Dat hebben we in de voorfase al gedaan. Wat we gaan doen de komende maanden is verder met die gesprekken. Allemaal om te onderzoeken wat het meest realistische scenario is voor deze ontwikkeling. En of daar enquêtes aan ten grondslag ligt, dat weet ik nog niet, maar het zou zomaar kunnen.”

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *