WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NUL OPPOSITIE IN GEMEENTERAAD MAASSLUIS TEGEN COVID-BELEID

MAASSLUIS- Volksvertegenwoordigers in de gemeenteraad van Maassluis hebben nul vragen naar aanleiding van een volledig feitenvrij betoog van de burgemeester over het covid-beleid. Ook de ongefundeerde uitleg (het volledig ontbreken van bronnen) door de directeur van het Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement (COT) Rotterdam roept nul vragen op bij de fracties. Alleen GroenLinks wil op de valreep nog weten wanneer de priklocatie ‘eindelijk’ in gebruik wordt genomen bij winkelcentrum Koningshoek. Het tafereel voltrok zich afgelopen week tijdens de digitale thema-avond.

In zijn volledig feitenvrij betoog (geen bronnen, geen cijfers) beweert burgemeester Edo Haan (PvdA): “Het virus grijpt hard in het leven van mensen. In ken verhalen van kerngezonde mannen en vrouwen, in de kracht van hun leven, die door het virus zo enorm verzwakken, dat een kleine wandeling al teveel is. Sportieve veertigers die moeiteloos wekelijks 200 kilometer fietsen, die nu vele weken na besmetting nog steeds geen blokje rond kunnen trappen. Het geeft aan dat wij het virus serieus moeten nemen en alles moeten doen om besmetting te voorkomen.”

Daarna steekt Marco Zannoni (COT) een feitenvrije uitleg af vol open deuren en nul onderbouwing. Er wordt gekoketteerd met cijfers over vermeende gezondheidsschade die vervolgens niet worden gedeeld met de raadsleden. Die daar op hun beurt ook geen moment om vragen. Coalitie en oppositie zwijgen slechts instemmend.

Het sterftepercentage (IFR) met Covid-19 is wereldwijd officieel vastgesteld op 0,2 %, dat van griep is ongeveer 0,16 % (Bron: WHO).

Burgemeester Edo Haan is al eerder aantoonbaar betrapt op het verkondigen van covid-onwaarheden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *