RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZWIJGPLICHT VOOR TWITTERCOPS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Agenten in Schiedam mogen sinds gisteravond 20.00 uur geen informatie meer naar buiten brengen over de allāhu akbar schreeuwer die door de politie is neergeschoten. ‘Over het incident in de Van den Tempelstraat worden via onze social media kanalen geen berichtgevingen gedaan. Alle communicatie hierover loopt via onze afdeling Communicatie’, zo heeft de politie woensdagavond laten weten.

Het laatste bericht op Twitter van een Schiedamse wijkagent betrof de mededeling over de dood van de politiehond die in de Van den Tempelstraat gewond raakte.

Burgemeester Cor Lamers (CDA) heeft gereageerd op het schietincident. Lamers laat weten dat het gaat om ‘een escalatie die we niet hebben zien aankomen’. Volgens Lamers is de ‘allahu akbar’ schreeuwde man 26 jaar oud en afkomstig uit Syrië. De man woont sinds 2017 bij zijn vader in Schiedam. De man zou bekend zijn bij verschillende hulpinstanties.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

 

1 reactie op “ZWIJGPLICHT VOOR TWITTERCOPS SCHIEDAM

  1. Ja hoor weer de Nederland s zo triest voor de hond waarom de hond in zetten gelijk af schieten zo,n klootzak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *