Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZONDAG KERSTMARKT IN STADSHART MAASSLUIS

MAASSLUIS- Traditiegetrouw vindt de kerstmarkt Maassluis plaats op de één-na-laatste zondag voor Kerstmis.

Waan u op zondag 15 december in de tijd van Charles Dickens met ruim 100 “Dickens” figuranten, laat u verrassen door kleine sketches of neem een kijkje bij toneelbakkerij “In de Soete Suikerbol” – Wip 3. Loop langs de ruim 100 kramen of koop je kerstcadeaus bij één van de speciaalzaken die het stadshart rijk is. Tijdens deze kerstmarkt zijn er optredens van koren, modeshows en straattheater.

Ook de editie van 2019 belooft weer iets moois te worden. Net als voorgaande jaren wordt eraan gewerkt om alle generaties te bekoren, kerstmis is tenslotte een feest van samenzijn; jong en oud. Er rijden ook dit jaar diverse taxibusjes heen- en weer tussen verschillende ouderencomplexen, zodat ook de oudere generatie kan genieten van de gezelligheid die de kerstmarkt te bieden heeft. Speciaal voor deze oudere generatie is er een koffietafel georganiseerd in de zalen van de Immanuëlkerk.

Dit jaar zijn er o.a. optredens van het Charles Dickens ensemble, Het Spoorkoor en is er een er prachtige afsluiter aan Zuidvliet.

Geen parkeerstress, naast drie gratis parkeerplaatsen rijdt er vanaf de parkeerplaats aan de Sportlaan een gratis pendel bus heen- en weer. Volg daarvoor de aangegeven parkeerroute vanaf de rotonde aan de Laan 1940-1945/Vermeerlaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *