Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZOMERCONCERT HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND – Op vrijdag 23 juli geeft Muziekvereniging Rotterdam aan Zee een zomerconcert in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ in Hoek van Holland. Dit wordt het eerste concert in ruim anderhalf jaar, aangezien concerten in verband met de lockdown tot nu toe niet waren toegestaan.

Op deze avond zullen het Jeugdorkest en de Concert Band zich presenteren, met veel herkenbare muziek op het programma. Zo kunt u gaan luisteren naar muziek uit Grease, hits van Abba, bekende Disney titels en muziek uit de video game Tetris.

Het concert begint om 19.45 uur en zal rond 21.45 uur afgelopen zijn. De inloop is vanaf 19.15 uur. Locatie: Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.

Het concert is gratis, maar zal alleen toegankelijk zijn voor mensen die van tevoren kaarten hiervoor besteld hebben. Dit in verband met verplichte bezoekersregistratie. Toegangskaarten voor het concert kunt u uiterlijk t/m donderdag 22 juli bestellen via www.rotterdamaanzee.nl/concert. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

1 reactie op “ZOMERCONCERT HOEK VAN HOLLAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *