Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZEVEN OVERTREDERS NOODVERORDENING PARKWEG SCHIEDAM

SCHIEDAM- Toezicht en Handhaving van de gemeente Schiedam meldt het bekeuren van zeven mensen op de Parkweg in Schiedam-Nieuwland. De zeven zijn op de bon gegaan voor het niet naleven van de noodverordening; samenscholing in combinatie met het niet voldoen aan de afstand van 1,5 meter. In de Hugo de Grootstraat zijn drie mensen bekeurd.

Tegen 21.00 uur zijn ook twee groepjes bekeurd, van in totaal zeven mensen, aan de achterzijde van winkelcentrum Hof van Spaland in Schiedam-Groenoord. Rond 21.30 uur was het weer raak bij het winkelcentrum: vijf personen bekeurd.

Bij middernacht zijn nog eens drie processen-verbaal uitgereikt aan die mensen op het Ringerspad.

De noodverordening, die op 26 maart is afgekondigd door de voorzitter van veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, geldt voor alle gemeenten in de regio Waterweg-Noord. Overtreders van de vrijheidsbeperking riskeren een boete van 400 euro.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

9 reacties op “ZEVEN OVERTREDERS NOODVERORDENING PARKWEG SCHIEDAM

 1. Deze quarantainemaatregelen zijn ook eigenlijk vooral een test om te kijken hoe volgzaam de brave burger is en of de propaganda en staatscontrole goed werken. Test geslaagd zou ik zeggen, want de massa staat in het gelid en belt de kliklijn dat het een lieve lust is.

 2. Hans, moeilijk he, om te onderkennen dat je gigantisch in de maling wordt genomen door de boven ons gestelden (met alle gevolgen van dien). Sterkte!

 3. Ze lachen je uit en wensen je Corona toe. Vervolgens krijgen ze door hun gedrag zelf het virus en krijgt ook die dikke zwangere vuilniszak met mondkapje op die over de stoep zwalkt het zelf. Hun moeder dus. Het niet kunnen praten van Nederlands is geen immuunsysteem. Maar laat maar gaan. Als statistieken later aangeven dat bepaalde groepen harder zijn geraakt, is dat volkomen aan zichzelf te danken.

 4. Ga s,avonds eens kijken achter lyceum s,graveland daar staan acht a negen auto,s lachgas met lachgas gebruikers en een troep dat er s,ochtends ligt ik loop daar elke ochtend met mijn hond wel chapeau voor de conciërge die het elke ochtend weer netjes probeert te maken terwijl het de volgende ochtend weer precies hetzelfde is

  1. En bij zulke groepen durven de boa’s niet te komen! Het is makkelijker om mensen die op een bank een gebakje eten – en nog op gepaste afstand – te bekeuren. Waar doet mij dit toch aan denken??

   1. Vraag me af wanneer de hele groep stadswachten weer thuis zit met covid 19. Lijkt mij sterk dat de ‘helden’ deze keer zichzelf wel verplichten zich aan het groepsverbod en de 1.5 mtr afstand te houden. Dat er wordt opgetreden tegen m.n. moedwillige overtreders van de covid wet is terecht, maar bega wederom geen, zoals in het recente verleden, een domme heksenjacht op burgers die deze wet per abuis overtreden. Ga eerst in gesprek, waarschuw en bij weigering de overtreding te stoppen of bij herhaling verbaliseren.

    75 jaar geleden was er een proces in Neurenberg. Aan een verdachte werd gevraagd hoe de bevolking de waanzin aanvaarden. De verdachte antwoordde: Het enige wat een regering nodig heeft om mensen in slaven te veranderen is angst. Als je iets kunt vinden om hen bang te maken, kun je hun alles laten doen wat je wilt. Angst en onwetendheid, zonder onwetendheid geen angst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *