Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘ZEER ZWAAR VUURWERK IN HANDEN KINDEREN SCHIEDAM-GROENOORD’

SCHIEDAM- De politie ontvangt graag tips over een groep kinderen die al geruime tijd bezig zijn met zeer zwaar, illegaal vuurwerk in de omgeving van de Jozef Oreliosingel en Sem Dresdenplein in Schiedam-Groenoord.

Volgens de politie betreft het vuurwerk met de kracht van handgranaten waarmee onder meer een vuilnisbak is opgeblazen. Er zijn brokstukken aangetroffen op 15 meter afstand.

Heeft u info over de daders? Laat de politie iets weten. Bel 0900-8844.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

8 reacties op “‘ZEER ZWAAR VUURWERK IN HANDEN KINDEREN SCHIEDAM-GROENOORD’

 1. Ze hebben het vaak over Schiedam Oost of West dat het daar mis is , het wordt eens tijd dat Groenoord en de Woudhoek aangepakt worden , gezien het criminele tuig wat daar al jaren woont .

 2. Graag dan ook eens flink optreden als er een melding wordt gedaan ze gooien met vuurwerk en vormen groepen en volgens mij mocht dat niet meer en als jullie dan een keer bij die groep zijn kijk dan gelijk in de tassen en jas zakken…. en pak ze op en geef ze flinke boete

 3. Volgens mij woont de helft van deze kids tussen Straussplein en Sem Dresden zie ze regelmatig lopen. Ik zit telkens aan het plafond zijn echt bommen.

 4. “Kinderen” hebben zwaar vuurwerk in handen.
  Dit zijn geen kinderen, kinderen hebben sterretjes en knalerwten en moeten op tijd binnen zijn en hebben nog enigzins respect voor de medemens.
  Dit is tuig, naar wat ik vermoed, ook rotzooi trappen in zwembaden en totaal geen respect hebben voor meisjes, leraren en politie. Vervoermiddel is vaak een opgevoerde scooter of fiets, waarbij de kans groot is dat hij van jou of een bekende is. Worden deze “kinderen” aangehouden dan is de wereld voor velen te klein. Ouders en ” damschreeuwers” schreeuwen moord en brand dat hun kroost dat niet doet en dat de politie stigmatiserend bezig is en etnisch profileert.

  1. Idd Martin . en mochten deze kinderen ooit volwassen worden , ik denk zelf van niet . dan lopen ze weer met spandoeken van BLM in de rondte te schreeuwen . Het wordt er allemaal niet gezelliger op .

 5. Ben benieuwd wat de politie gaat doen als ze deze vuurwerk afstekende jongeren gevonden hebben, een corrigerende speech en dan is het weer afgedaan, want het zijn terrors, en ze intimideren heel de buurt bij elkaar en zeg er maar wat van dan ben krijg je alle verwensingen over je heen…
  Dus politie wat gaan jullie er aan doen dan met deze jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *