Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WONINGEN IN ROTTE KIES REMBRANDTLAAN SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Er staat een serieuze investeerder klaar voor het realiseren van woningen in het pand op de hoek van de Rembrandtlaan en de Nicolaas Beetsstraat in Schiedam-West. Dat meldt wethouder Fahid Minhas (VVD). Alleen passen de ideeën die de ontwikkelaar nu heeft met het pand van de voormalige slagerij Claasens niet in het bestemmingsplan.

Het plan met het zwaar vervallen pand is inmiddels beoordeeld door de gemeente. Minhas: “ Daar hebben we een kleine opmerking op gemaakt. De indiener overweegt om het aantal woningen terug te brengen, zodat het plan alsnog in het bestemmingsplan past. Dat is gewoon de risicoafweging die de ontwikkelaar zelf maakt.”

Er wordt door de wethouder geen naam genoemd van de ontwikkelaar. Evenmin wordt uitgeweid over de omvang van de beoogde woningen en het te investeren bedrag, maar met de aanpassing van het plan ziet de wethouder mogelijkheden. Minhas: “Dus dat kunnen we beoordelen. Op basis van het oordeel verwacht ik dat het plan binnen afzienbare tijd kan worden uitgevoerd.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “WONINGEN IN ROTTE KIES REMBRANDTLAAN SCHIEDAM-WEST

  1. Ik ben vandaag naar binnen gegaan. Ik weet niet hoe je daar kan wonen maar binnen is veel ingestort en levensgevaarlijk. Echt geen goed plan. Maar daar komen ze zelf wel achter. Om fotos van binnen te zien, vraag het via instagram aan @robert_urbex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *