Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WONINGEN ‘HET BALKON’ MAASSLUIS OPLEVERINGSKLAAR

MAASSLUIS- Aannemer Waal maakt twaalf Hofwoningen in project Het Balkon in Maassluis opleveringsklaar. Ook is de bouw van zesendertig Laan- en Hofwoningen en het heiwerk voor nog eens negen Boulevard woningen en drieentwintig Laan- en Hofwoningen gestart.

Afgelopen vrijdag vierde aannemer Waal en Ontwikkelingscombinatie Balkon Maassluis dit op de bouwplaats samen met de kopers, wethouder Sjoerd Kuiper (PvdA) van de gemeente Maassluis en andere betrokkenen.
Wethouder Kuiper deed de officiƫle handeling. Hij trok een briefje uit een hoge hoed en samen met de koper die hierop vermeld stond heeft hij de eerste paal geslagen. De middag stond in het teken van ontmoeten. De kopers kregen de gelegenheid om bij een barbecue hun nieuwe buren te leren kennen.

Meer informatie over de verschillende projecten is te vinden op de website van Het Balkon van Maassluis: www.hetbalkonvanmaassluis.nl.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *