Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WONINGBRAND VLAARDINGEN CENTRUM OP OVERLASTADRES

VLAARDINGEN- Het uitgebrande huis in de Jacob van Dijkstraat in Vlaardingen Centrum stond bekend als overlastadres. Zoveel wordt duidelijk bij een rondgang langs de buren. Omwonenden zeggen dat de bewoner – een alleenstaande man – vannacht om 03.30 uur het pand heeft verlaten. Een half uur later stond de woning in brand. Vermoedelijke oorzaak: een brandende sigaret. De bewoner is nergens te bekennen. De voordeur is afgesloten met een hangslot.

Naaste en bovenburen werden door de brandweer uit hun huizen gehaald. Niemand reageert verbaasd op de vlammenzee uit de woning op nummer 60. De bewoner staat bij zijn buren bekend als drugsverslaafd. Geregeld zou hij hen hebben aangesproken voor het slijten van tv-toestellen en fietsen.

Vannacht om 03.50 uur stonden de vlammen in de vensterbank aan de straatkant van de bewuste woning. Aanvankelijk werd door hulpdiensten gedacht dat de bewoner nog binnen was. Buren konden hen op dat moment al van het tegendeel overtuigen. Voor alle zekerheid zijn toch een ambulance en de traumahelikopter opgeroepen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *