Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WONING FOTOGRAAF VLAARDINGEN BEKOGELD

VLAARDINGEN- De woning van een zogenaamde ‘persfotograaf’ in Vlaardingen is vrijdagavond bekogeld met stenen. Rond 21.00 uur vlogen er meerdere stenen door de ruiten. Er raakte niemand gewond.

Getuigen hebben twee personen in donkere kleding zien wegrennen. De politie doet buurtonderzoek en bekijkt camerabeelden. De fotograaf heeft al langer te maken met bedreigingen. Onderzocht wordt of die iets met het incident van vrijdagavond te maken hebben.

Mensen die meer weten over de bedreigingen of de aanval op de woning van de fotograaf, worden verzocht zich te melden.

Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar wel iets gezien of heeft u informatie over de toedracht? Beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met 0900-8844, of meld uw tip anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

3 reacties op “WONING FOTOGRAAF VLAARDINGEN BEKOGELD

  1. Dat is het hedendaagse Nederland.
    Geen mening en foto’s mogen hebben en maken van alles wat tuig, aso’s, drugsdealers, gelukzoekertjes, antie zwarte Piet, bontkraagjes, overvallers, relschoppers etcetera etcetera is.
    Gelukkig geeft Schiedamsnieuws nog ruimte om je zgn. Rechtse mening te geven zonder inmenging van de zwaar gesubsideerde staatsomroep. Binnenkort heeft Nederland er gelukkig wel een omroep bij die wel tegen het linkse en overheersende geluid in durft te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *