Uncategorized

WONEN IN SPECTRUM MAASSLUIS

WONEN IN SPECTRUM MAASSLUIS

MAASSLUIS- M3 Architecten en de gemeente Maassluis houden vanavond van 19.00 tot 21.00 uur een woonworkshop voor geïnteresseerden in ‘Wonen in Het Spectrum’.

De informatiemarkt vindt plaats in een klaslokaal op de begane grond van het voormalige schoolgebouw aan de Fenacoliuslaan (ingang vanaf het schoolplein). Tijdens de woonworkshop kunt u zich laten informeren over de te bouwen appartementen in het bestaande gebouw en de nieuw aan te leggen buitenruimte.

Bij de kraampjes worden tijdens de woonworkshop de verder uitgewerkte (concept) plattegronden van de appartementen en de buitenruimte getoond. Daarnaast is er mogelijkheid om met Dolphijn Makelaardij de inschrijving en de financieringsmogelijkheden te bespreken.

In het voormalige en monumentale schoolgebouw worden verschillende woningen gerealiseerd. Samen met omwonenden en geïnteresseerde woningzoekenden is in mei 2018, tijdens een eerste woonworkshop, het conceptplan met woonvarianten besproken. Daarnaast is gesproken over het inrichten van de buitenruimte op het gebied van groen en parkeren.

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de woonworkshop op www.woneninhetspectrum.nl.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

november 8th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *