Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WOEDE OVER DOMINO’S PIZZA VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Medewerkers van Domino’s Pizza in de binnenstad van Vlaardingen mogen in hun pauze niet meer roken in de Wijnsteeg. Het rookverbod geldt vanaf ‘s avonds 21.00 uur. Dat zijn de bedrijfsleider van de pizzeria en een boze buurman overeengekomen. De buurman heeft ook bereikt dat een afvalcontainer moet verdwijnen uit de steeg. En hij wil dat een beveiligingscamera bij het overvalgevoelige bedrijf wordt uitgeschakeld. Daar gaat Domino’s niet in mee. De klager doet nu een beroep op de gemeenteraad. Die laten een reactie op de klachten over aan het stadsbestuur, zo is gisteravond besloten.

De klager woont niet in de omgeving van de horecagelegenheid, maar verhuurt een pand in de Wijnsteeg. Hij stelt dat het rokend personeel voor overlast zorgt. De beveiligingscamera zou zorgen voor schending van de privacy.

Volgens de bedrijfsleider van Domino’s hebben overige buren geen klachten. Wel wordt de vuilcontainer in de steeg weggehaald en het contract opgezegd met de afvalverwerker. De gemeente zou de toezegging hebben gedaan dat Domino’s voorlopig gebruik mag maken van de reguliere afvalcontainers in de omgeving van het bedrijf.

De klager is onbereikbaar voor een reactie.

Het filiaal Domino’s Pizza in het uitgaansgebied van Vlaardingen is nu 10 maanden open. De zaak is gevestigd in het pand aan de Westhavenkade waar eerder een Beren restaurant zat.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *