Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WETHOUDER WIL ALLE VLAARDINGERS BETREKKEN BIJ UNILEVERTERREIN

VLAARDINGEN- Eigenlijk moet heel Vlaardingen worden bertrokken bij de toekomst van het Unileverterrein in Vlaardingen. Alleen een groep direct omwonenden is te beperkt. Wethouder Ivana Somers (Leefbaar) hoopt voor meer betrokkenheid op een zaterdagmiddag georganiseerd door de nieuwe eigenaren, de Van Adrighem Group. Somers voor de microfoon van Omroep Vlaardingen: “Voor wie wil kan komen kijken en wil worden bijgepraat. Even los van dat je dus met direct omwonenden wellicht een klankbordgroep vormt, met wat afvaardiging van de wijk, die nog wat dichterbij meegenomen worden. En die ook hun eigen wensen en bedenkingen kenbaar kunnen maken.”

Meepraten betekent voor de wethouder niet dat iedereen ook zeggenschap heeft. Het is ook nog maar de vraag of de ontwikkelaar met alle inbreng vanuit heel Vlaardingen ook echt wat moet. Somers: “Want dat is één ding. Je stelt natuurlijk nooit iedereen tevreden.”

Het terrein van Unilever Research & Development wordt ontwikkeld voor wonen en werken. Om ideeën, meningen en wensen te verzamelen zijn afgelopen zomer wandelingen georganiseerd op en rond het Unileverterrein.

De ideeën die inmiddels zijn opgehaald bestaan onder meer uit de wens om in de lege gebouwen van Unilever ruimte te bieden aan zeshonderd nieuwe arbeidsplaatsen en alle ruimte voor levendige horeca.

Meer informatie over de plannen voor het Unileverterrein en het participatietraject vindt u op www.toekomstunileverterrein.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *