Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WETHOUDER VLAARDINGEN: ‘WE HEBBEN 140 ACTIEVE BOUWPROJECTEN’

VLAARDINGEN- Er zijn in Vlaardingen op dit moment nog steeds honderdveertig actieve bouwprojecten. Dat zegt wethouder Ivana Somers (Leefbaar) in de veelbesproken uitzending van Omroep Vlaardingen, over de nog op te stellen Woonvisie, waarbij ook ideeën over mogelijke woningbouw in de groene buitengebieden (Broekpolder en Krabbeplas) niet worden uitgesloten. Somers: “Dus het is druk. We stagneren nog niet.”

De wethouder benadrukt dat zij hoopt dat de Broekpolder groen blijft, maar ze verwacht dat inwoners met een andere mening dit punt zullen inbrengen tijdens het participatietraject van de nieuw te maken Woonvisie. De wethouder is benieuwd wat Vlaardingen gaat kiezen.

Ondanks de lockdown gaat de bouw in Vlaardingen gewoon door, zo luidt de eerste boodschap van de wethouder. Somers: “We hebben binnenkort zelfs weer een oplevering en ook recent weer een opleving gehad. Alleen daar is wat minder aandacht aan besteed, maar noch de stikstofproblematiek, noch de coronacrises zorgt voor stagnatie op de bouwprojecten in Vlaardingen. Dus ik denk dat dat heel goed nieuws is.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “WETHOUDER VLAARDINGEN: ‘WE HEBBEN 140 ACTIEVE BOUWPROJECTEN’

  1. Wanneer komen er appartementen met een groot balkon voor de ouderen die nu een tuin hebben en daarom blijven zitten. Zo krijg je natuurlijk nooit een goede doorstroming voor de eensgezinshuizen, nu wordt er totaal niet aan deze mensen gedacht, (ja balkonnetje van 1 x 1 meter)

  2. 140? Zou dan wel fijn zijn als ze inderdaad uitgerold worden, voor de Lockdown gebeurde er al weinig dus dit maakt niet veel uit.
    Rivierzone, veel geschreeuw weinig progressie (Eiland van Speyk, Westhavenkade/maasboulevard)
    Al jaren ingeschreven maar gebeurt niets. Zijn onze aandacht maar aan het verleggen buiten Vlaardingen 😕 Wij houden nu ook een grote eengezinswoning vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *