Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘WETHOUDER VLAARDINGEN IN PROBLEMEN NA ERNSTIG ONGELUK’

VLAARDINGEN- De positie van de wethouder Ruud van Harten (CU-SGP) staat op het spel wanneer er nu een ernstig ongeluk gebeurt op de afrit van de A20 bij Vlaardingen. Zoveel is duidelijk voor raadslid Ron Boers (ONS.Vlaardingen) . Van Harten wil tijdens regulier overleg met Rijkswaterstaat de slechte doorstroming op de af- en toeritten van de A20 in Vlaardingen bespreken. Per motie heeft de gemeenteraad donderdag aangedrongen op een pakket maatregelen om de doorstroming te verbeteren.

Boers: “Ondanks de urgentie die duidelijk uit de motie spreekt, bleek de wethouder in de discussie direct daarna, niet van plan om al meteen de volgende dag Rijkswaterstaat aan te spreken. Ook direct na de raad heb ik nog druk op hem ingepraat in de hoop dat hij toch meteen Rijkswaterstaat zou contacten, maar tevergeefs.”

Meerdere raadsleden stelde vorige week opnieuw levensgevaarlijke situaties vast in de avondspits door een slechte doorstroming op de snelweg.

1 reactie op “‘WETHOUDER VLAARDINGEN IN PROBLEMEN NA ERNSTIG ONGELUK’

  1. Vorige week ben ik aangereden, als laatste in de stilstaande lange rij vooor de afrit. De bestuurder van het voertuig die achterop kwam vergiste zich zienbaar in de nieuwe, gevaarlijke situatie. Enfin, blikschade en dat haalt het nieuws gelukkig niet.
    MAAR, heeft het bevoegd gezag al nagedacht over de verkeersintentieteit zodra er vanaf de westzijde van Vlaardingen een nieuwe tunnel in gebruik wordt genomen om de A15 te ontlasten? Ik durf wel te voospellen dat het een verkeersinfarct zal veroorzaken met levensgevaarlijke situaties tot gevolg.
    Met vriendelijke groet, Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *