Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WERK VAN CORRY VAN DER KNAAP IN KERK VLAARDINGEN-HOLY

VLAARDINGEN- Van 21 september tot en met 2 november exposeert Corry van der Knaap met portretten en landschappen in de Protestantse Wijkgemeente Holy.

Van der Knaap, is geboren in 1948 te Loosduinen en moeder van 3 zoons en oma van 5 kleindochters. Ze werd na een jaar met veel lichamelijke problemen “gedwongen” om leuke dingen te gaan doen. Dat was in 2001, zij is toen o.a. in groepsverband op schilderles gegaan. Zo is haar hobby voor schilderen ontstaan. Van der Knaap zit nog steeds in de wintermaanden op les bij Miranda Pronk in de Kunstgarage in Naaldwijk.

De kunstenares heeft veel gereisd, vooral in Azië. Van der Knaap: “Al die andere culturen zijn zo interessant en prachtige mensen. Ik heb daar veel inspiratie voor m’n schilderijen opgedaan, Wat u in m’n doeken terug kunt vinden.”

Ze werkt het liefst met olieverf, heel soms met gemengde technieken zoals sommige doeken van het strand en de anemoon. Ze heeft al een paar keer eerder met veel plezier een expositie gehouden en vindt het erg leuk om haar werk te laten zien en reacties te krijgen. Ze werkt niet in opdracht, het is en blijft een hobby . Veel plezier !!

corryknaap@planet.nl 06-12150545

Het Kerkcentrum is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

van 9.00 – 12.00 uur en maandag van 19.00 – 22.00 uur.

Voor een bezoek afwijkend van de openingstijden kan men bellen: tel.010-474 5644.

Ook in vakantieperiodes zijn er andere openingstijden, ook dan van tevoren even bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *