Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEGSLEEPREGELING OOK IN SCHIEDAM-GROENOORD

SCHIEDAM- In Schiedam-Groenoord is vanmorgen de eerste auto buiten gebruik gesteld door de politie, omdat de eigenaar zijn boetes niet betaald heeft. Ondanks allerlei excuses gaat de auto gewoon mee.
In Schiedam-Oost zijn al eerder auto’s met buitenlands kenteken weggesleept. Vanwege meer dan vijf openstaande boetes.

Het niet betalen van boetes voor het verkeerd parkeren in de jeneverstad door buitenlanders komt enkele honderden keren per jaar voor. Parkeerbonnen worden alleen doorgestuurd naar landen, waarmee een verdrag is gesloten: België, Duitsland en Polen. Voor andere buitenlandse kentekens is een extern bureau ingeschakeld. De Schiedamse toezichthouders innen op straat ook niet betaalde naheffingsaanslagen bij het aantreffen van de bestuurder.

Vorig jaar oktober werd bekend dat op dat moment in Schiedam ongeveer dertig buitenlandse kentekenhouders waren die vijf of meer (met een maximum van achtentwintig) naheffingsaanslagen opgelegd hebben gekregen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *