RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VVD VLAARDINGEN: GEEN GELD MAAR CAMPAGNE VOOR MIDDENSTAND

VLAARDINGEN- De VVD in Vlaardingen meent een koopkrachtcrises te signaleren, waarbij ondernemers kunnen worden geholpen met een campagne: Koop bij de plaatselijke middenstand. Fractievoorzitter Ruben van de Zande bepleit dat bij de eerste avond van de behandeling van de Meerjarenbegroting door de gemeenteraad.

Van de Zande (VVD): “Toch wel een wat vergeten groep in deze koopkrachtcrises zijn de hardwerkende ondernemers, want ook onze middenstand in Vlaardingen heeft het ontzettend zwaar. 5.000 euro moeten zij soms betalen aan hun energierekening. Zie dat maar eens terug te verdienen met broodje carpaccio, blikjes cola. Ik kan daar heel helder in zijn, dat is bijna niet te doen, dus ik vraag ook aan dit college: wat gaan zei doen? Dat hoeft niet perse financieel, maar wat gaan zei doen om te helpen? En zoals u allen kunt zien, daar hebben we als VVD een motie over ingediend, want laat ik ook daar duidelijk over zijn, dat hoeft niet altijd financieel, dat kan ook met campagnes. Uh… steun de lokale ondernemers, in ieder geval.”

De zogenaamde koopkrachtcrises is het directe gevolg van het beleid van het kabinet onder leiding van VVD-premier Mark Rutte, door het opvolgen van EU-orders vanuit Brussel: boycot Russisch gas, wapenleveranties aan de Oekraïne, klimaatdoelen najagen en onbeperkt geld bij laten printen, waardoor inmiddels de hoogste inflatie in decennia is ontstaan.

2 reacties op “VVD VLAARDINGEN: GEEN GELD MAAR CAMPAGNE VOOR MIDDENSTAND

  1. Die ooit zo goede VVD wordt steeds gekker. Ze weten heel goed dat er veel winkels naar de knoppen gaan door de webshops. De mensen kopen liever voor een tientje online dan voor een euro in een winkel. Ze komen wél in een winkel zeuren als zo’n online product niet voldoet. Verder stemmen ze groen maar een truitje mag rustig 6x met een busje heen en weer naar Wehkamp gestuurd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *