WATERWEG ACTUEEL

VVD SCHIEDAM BENIEUWD NAAR AANPAK ROTTERDAMSE UWV

VVD SCHIEDAM BENIEUWD NAAR AANPAK ROTTERDAMSE UWV

SCHIEDAM- De VVD in Schiedam heeft begrepen dat het aantal banen in de Rotterdamse regio blijft stijgen en het UWV vaker ‘nee’ moet verkopen aan bedrijven, omdat de kaartenbakken met werkzoekenden leger raken. De Schiedamse liberalen komen met vragen aan het eigen stadsbestuur.

De partij wil onder meer weten hoe de samenwerking met de gemeente Rotterdam is geregeld ten aanzien van de vacatures die bij het UWV in Rotterdam worden aangeboden. Ook zijn de VVD benieuwd of Schiedam contact heeft met de diensten in Rotterdam. Is het bijvoorbeeld zo dat het UWV en de Sociale Dienst van Schiedam actief kandidaten op eigen initiatief aanbiedt aan de respectievelijke diensten in Rotterdam?En wat wordt er in Schiedam (nog meer) gedaan om ervoor te zorgen dat de Schiedamse kandidaten in beeld komen voor deze vacatures?

Het stadsbestuur heeft zes weken de tijd om de vragen van de VVD te beantwoorden.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

juni 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *