Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VUILNISWAGEN MAASSLUIS VERNIELD MET BOUWAFVAL

MAASSLUIS- De medewerkers van Stadsbedrijf Maassluis doen een dringende oproep aan inwoners om geen bouwafval of puin bij het normale huisvuil aan te bieden; niet in de minicontainers en niet in ondergrondse containers. Containers zijn hierdoor snel vol en bovendien zorgt puin voor verstoppingen en storingen aan de vuilniswagens die hard nodig zijn om in de stad het huisvuil op te halen.

Vorige week is één van de vuilniswagens van Stadsbedrijf kapot gegaan nadat een ondergrondse container was geleegd waarin bouwafval en puin was gestort. Door de kapotte vuilniswagen was het voor Stadsbedrijf niet mogelijk alle geplande huisvuilrondes te rijden. Dit zorgt voor onnodige vervuiling van Maassluis en onveilige en onhygiënische situaties.

Het repareren van vuilniswagens en de extra inzet van Stadsbedrijf-medewerkers zorgt voor onnodige extra kosten die via de afvalstoffenheffing uiteindelijk verhaald moeten worden op de inwoners.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “VUILNISWAGEN MAASSLUIS VERNIELD MET BOUWAFVAL

  1. Dat krijg je er van, onder grondse containers bij de Merellaan flats de hele wijk komt daar storten zelfs met auto’s s’avonds laat ook een keer coolblue zien lossen.Geef de flat bewoners een sleutel zodat zij er alleen in kunnen, probleem opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *