WATERWEG ACTUEEL

VUILNISBELT SCHIEDAM-OOST WAS VOLGENS DE REGELS

VUILNISBELT SCHIEDAM-OOST WAS VOLGENS DE REGELS

SCHIEDAM- Voor de berg afval op de Hogebanweg, die dinsdagmiddag werd vastgelegd, was wel gewoon een grofvuilafspraak gemaakt bij Irado, laat een woordvoerder weten van de gemeente Schiedam. Volgens de woordvoerder zag het er inderdaad rommelig uit: ‘Ik sprak toevallig net de wijkprocesmanager van Oost. In dit geval is er dus geen sprake van een overtreding of dumpen.’ Dezelfde wijkprocesmanager komt met een geval van ‘erkende’ dumping op de Lorentzlaan (‘En pleur…. het gewoon op straat’).

Beide gevallen zijn vastgelegd een dag nadat de grofvuilwagen van Irado klaarstond voor de wekelijkse grofvuil inleveractie. Bedoeld om het dumpen van grofvuil in de buurt te voorkomen.

In de zomermaanden komt de vuilniswagen van Irado elke maandag naar Oost en kunt u tussen 18.00 en 20.00 uur uw grofvuil komen inleveren. Onder grofvuil wordt verstaan: alles wat te groot is voor de afvalcontainers en wat niet gescheiden kan worden ingeleverd. Maandagavond stond de vuilniswagen bij de mobiele buurtpost in de Dieselstraat, achter de Hogebanweg.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

juli 11th, 2018

1 Comment

One Comment

  1. Stella says:

    Bij een grofvuil afspraak Word er aangegeven dat je 1 kub neer mag zetten.
    Dit is ongeveer de afmetingen van een eettafel.
    Tevens laten deze mensen ook zien dat ze geen respect hebben voor personen die deze troep ophalen.
    Dikke vette prent geven dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *