WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROUW MAASSLUIS BEDREIGD MET NAAKTFOTO’S

MAASSLUIS- Een vrouw uit Maassluis is eerder dit jaar bedreigd met smaad door Chivaro C. uit Rotterdam-Zuid. De 22-jarige Surinamer zette de vrouw onder druk met meerdere naaktfoto’s en video’s die hij van de vrouw in zijn bezit had.

C. heeft in de periode van 4 mei tot en met 15 juni gedreigd het materiaal openbaar te maken door het te plaatsen in één of meerdere Telegram chatgroepen (o.a. Hoofddoekjes 18+) tenzij de vrouw een of meerdere foto‘s van haar blote borsten, althans naaktfoto’s, naar hem zou sturen.

De vrouw ontving ook e-mails van C., met teksten als: ‘Maak je een deal je mag het ook naar mijn sturen topless zonder handen ervoor dan verwijder alles en hoor je nooit meer van mij. Jammer, dat je me aanbod afslaat. Mooi paspoort trouwens. We hebben het aardig geprobeerd. Je hebt tot vandaag 12:00 om de foto (topless zonder handen ervoor) te sturen of je beland hierin met naam, adress en nummer. Dit gebeurt er dus als je de deal niet aan neemt en het door verteld terwijl ik duidelijk zei dat niet te doen. Ik zie het probleem niet. Heb ze toch al gezien vond alleen jammer van de handen. Het is 1 foto zonder je handen ervoor en je bent van me af. Kon ook om een video vragen. Als je te lang wacht doe ik dat wel. Mjah je hebt liever de aandacht van 90k mensen dan dat je met rust gelaten word. Nudes en paspoort ze gaan smullen. Ik heb je veel kansen gegeven nu wil ik een foto en een vid minimaal 10 sec en schud ze een beetje. Wacht op je antwoord.’

De verdachte zou ook in (een gedeelte van) een geautomatiseerd werk, te weten een server en bevattende een snapchat account en het e-mailaccount, van de vrouw zijn binnengedrongen. Dit door een technische ingreep, met behulp van valse signalen of een valse sleutel, en door het aannemen van een valse hoedanigheid.

Eén gedachte over “VROUW MAASSLUIS BEDREIGD MET NAAKTFOTO’S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *