Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROUW MAASSLUIS BEDREIGD EN ACHTERVOLGD

MAASSLUIS- Een vrouw uit Maassluis is herhaaldelijk bedreigd door de 29-jarige Marokkaan S. B. uit dezelfde Woonplaats. De zaak wordt vandaag behandeld door de rechters van de meervoudige strafkamer in Rotterdam.

Tegen S. loopt al een contactverbod, opgelegd door de de officier van justitie per 6 november, maar nog dezelfde dag worden de banden van de auto van de vrouw in Vlaardingen lek gestoken. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) het werk van S. Ook de deur van de woning van de vrouw wordt die dag beschadigd.

Op 12 november wordt S. toch gesignaleerd in de omgeving van de Vincent van Goghlaan in Maassluis: de locatie waarvoor het opgelegd verbod geldt. Ook wordt de vrouw op de A20 achtervolgd en wordt gebeld en naar het werk van het slachtoffer gereden door S.

In de periode van 22 tot en met 23 november wordt in Vlaardingen een sleutelbos, in elk geval enig goed, van de vrouw weggenomen, door S., meent het OM.

4 reacties op “VROUW MAASSLUIS BEDREIGD EN ACHTERVOLGD

  1. Die vrouw kan beter een paar sportschooljongens op die mocro zetten, dat is véél effectiever dan dat geklooi van justitie.

  2. Die vrouw moet misschien in de spiegel kijken. Jarenlang loopt ze al achter S aan, stalkt ze S en doet ze er alles aan om het liefdesleven van S te beïnvloeden.. Ze wilt nu het slachtoffer spelen in een situatie waar zij zelf keihard aan mee heeft gewerkt 🥲

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *