Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROUW LASTIGGEVALLEN IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een 26-jarige vrouw wordt op zaterdag 14 maart rond kwart voor twee door vrienden afgezet aan de Horvathweg in Schiedam. Ze steekt over en dan blijkt dat ze achtervolgd wordt.

Een groepje jongens loopt achter haar aan. Een jongen loopt eerst achter haar en gaat dan links van haar lopen. Ze intimideren het meisje. Ze vraagt wat ze willen. Een van de jongens zegt dan: “Moet ik je taseren, hoer? “

Voor alle duidelijkheid: een taser is een stroomstootwapen. Het is logisch dat de vrouw zich hierdoor bedreigd voelt. Ze hoopt dat de mannen weggaan maar dat is niet zo.

De vrouw stopt met lopen. Ze krijgt een klap in haar zij van een van de jongens. Maar ze laat zich niet afschrikken en blijft voor de jongens staan.
verdacht 1
Niet alle jongens uit de groep zijn even agressief tegen de vrouw. Een aantal bekijkt het van een afstand… maar het is natuurlijk een ongelijke strijd: een groep mannen tegen één vrouw. Waar de mannen waarschijnlijk niet op gerekend hebben, is dat de 26 jarige vrouw een stoere vrouw is. Ze haalt uit met haar elleboog en rent dan weg. De jongens gaan er ook vandoor.

Van de verdachten zijn beelden. Vooral de met gele jas en de rode capuchon worden gezocht voor het laffe belagen van de vrouw.

Heeft u tips in deze zaak? Bel dan 0800-6070 of meld misdaad anoniem: 0800-6070.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *