Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROUW (90) IN MAASSSLUIS BEROOFD MET BABBELTRUC

MAASSLUIS- Een 90-jarige vrouw uit Maassluis is zondagmiddag het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Met een smoes dat zij bij de Thuiszorg ging werken, praatte een meisje zich binnen bij de vrouw. Toen zij vertrok miste het slachtoffer geld, sieraden, een pinpas en waardevolle papieren.

Signalement van de dader:

Het gaat om een jonge vrouw van rond de 20 jaar oud. Ongeveer 1.68 lang en een donker uiterlijk. Zij heeft half lang zwart haar en donkere ogen en sprak perfect Nederlands.

Rond 14.45 uur belde de verdachte bij het slachtoffer aan, bij haar woning aan het Vondelpark, met de smoes dat zij maandag bij de Thuiszorg zou gaan werken. Hiermee overrompelde zij het slachtoffer zo dat ze vervolgens de woning binnen mocht. Na een gesprek over huishoudelijke zaken ging de vrouw er plotseling vandoor. Kort daarna ontdekte het slachtoffer dat zij was bestolen.

Direct is door agenten, nadat zij de melding hadden ontvangen, een onderzoek ingesteld. Camerabeelden zijn hier onderdeel van. Als u in de afgelopen dagen, of zondag zelf het slachtoffer bent geworden van een babbeltruc of u herkent de dader van het signalement belt u dan met de politie.T elefoon:0900-8844. Al is u informatie nog zo klein, het kan de politie helpen bij het verdere onderzoek.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “VROUW (90) IN MAASSSLUIS BEROOFD MET BABBELTRUC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *