Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRIJWILLIGERSMARKT VOOR SCHIEDAM EN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Vlaardingse wethouder Jacky Silos (CDA) opent samen met de Schiedamse wethouder Patricia van Aaken (CDA) morgenmiddag de Vrijwilligersmarkt in Schiedam.

Ruim 85 organisaties zijn aanwezig om geïnteresseerden enthousiast te maken over het doen van vrijwilligerswerk. Ook kunnen bezoekers een talentscan doen om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij hen past. De organisatie is in handen van Servicepunt Vrijwilligers Schiedam en KLiK Vrijwilligers Vlaardingen.

Op de markt ontdekt u hoe divers vrijwilligerswerk is en dat u dit werk ook nog eens kunt doen bij een organisatie die bij u past. Uw levenservaring, talent of passie u kunt het ergens ten goede inzetten. En bestaat uw activiteit echt nog niet, dan zijn er altijd nog mogelijkheden om zelf een initiatief op te zetten.

En gaat u uiteindelijk vrijwilligerswerk doen, dan ontvangt u van de gemeente Schiedam of Vlaardingen een vrijwilligerspas. Met de pas ontvangt u allerlei kortingen bij lokale ondernemers.

De Vrijwilligersmarkt is van 15.00 tot 19.30 uur in de Margriethal in Schiedam.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “VRIJWILLIGERSMARKT VOOR SCHIEDAM EN VLAARDINGEN

  1. NOG meer vrijwilligers ?! dit land stikt van de vrijwilligers terwijl de zorgverzekeraars miljarden overhouden wat weer in een ander duister potje verdwijnt.

  2. Beetje wazige reactie.

    Het lijkt mij, dat er onder de 85 organisaties, wellicht ook tussen zitten, die bijv. sport gerelateerd zijn. Ook daar zit men verlegen om vrijwilligers. Iedereen is druk, druk, druk met andere zaken, waardoor een nijpend tekort aan vrijwilligers ontstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *