RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRAGEN OVER EXTRA DAKLOZENOPVANG VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Er liggen plannen voor de opvang van daklozen in een kantoorpand in de Waterleidingstraat in Vlaardingen. Althans, dat heeft de PvdA begrepen op basis van geruchten. De partij komt met schriftelijke vragen aan de wethouder.

Het betreffende pand aan de KW-haven.
De PvdA verzoekt allereerst om een bevestiging van het gerucht. Verder willen de sociaaldemocraten weten of de wethouder op de hoogte is van het feit dat Ad Hoc de huurovereenkomsten met de huidige anti-kraakbewoners van dit pand heeft opgezegd. Het is de partij onder meer niet duidelijk wie de opdracht precies heeft gegeven en in welke besluitenlijst dit is terug te lezen.

De afgelopen twee zomers was het terrein waaraan het kantoorpand staat in gebruik als stadsstrand.

Sinds jaar en dag is elke dak- en thuislozen afkomstig uit het Waterweggebied verplicht zich te melden bij nachtopvang De Elementen in Vlaardingen. Alleen afgelopen voorjaar was in de oude Westwijkhallen aan de Floris de Vijfdelaan een tijdelijke daklozenopvang geopend, dit in verband met de lockdown.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “VRAGEN OVER EXTRA DAKLOZENOPVANG VLAARDINGEN

  1. Als hoofdcontractant van woningcoorperatie De Samenwerking betaalde ik half oktober al de huur van november toen mijn vrouw als medehuurder een scheiding aanvroeg het huurrecht aan de medebewoners ( vrouw + dochter 18 jaar ) is toegekend de hoofdhuurder er binnen 14 dagen uit de woning moet zijn tijdelijk verblijf in een hotel door de gemeente Vlaardingen direct werd uitgeschreven terwijl er nog geen ander brief / woonadres bekend is te voorbarig is …..Ter vergelijking U gaat alleen op vakantie en blijkt bij terugkomst te zijn uitgeschreven van uw woonadres zo zijn consequenties kent die lastig onomkeerbaar blijkt te zijn de gemeente Vlaardingen haar burger kleineerd door zonder hun toestemming je te kunnen uitschrijven onder 1 hoedje speelt met woningcoorperatie De Samenwerking voorbij gaat aan de 2 maanden opzegtermijn vanuit hun zijde daarvoor getekend is ” contractbreuk heet ” Vlaardingen overtreed de wettelijke regels waarbij niemand het kan ontgelden de Sjaak is een corrupte bende is ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *