Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRAAGTEKENS BIJ ONTHEFFING VREUGDEVUUR BROEKWEG VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het CDA in Vlaardingen plaatst vraagtekens bij de manier waarop de gemeente omgaat met de verschillende belangen rond het jaarlijkse vreugdevuur aan de Broekweg. De partij signaleert dat de organisatie van het vuur jaarlijks een ontheffing krijgt terwijl omwonenden worden benaderd met een vragenlijst.

Het CDA merkt op dat de vragenlijst vorig jaar ook is rondgestuurd naar omwonenden, maar dat de ontheffing los staat van de uitkomsten van die vragenlijst. Omwonenden die vorig jaar zagen dat een krappe meerderheid voor was en toch alles door ging zoals altijd kunnen de indruk krijgen dat er niks gedaan wordt met de uitkomsten van de vragenlijst, stelt het CDA.

Wat het CDA betreft worden de omwonenden dit jaar ook betrokken in het stellen van voorwaarden voor de ontheffing en eerder meegenomen in het proces . Ook wil de partij onderzoek naar de huidige vragenlijst die wordt verwerkt door Kenniscentrum MVS. Er zijn twijfels over het in kaart brengen hoe het vreugdevuur tijdens de jaarwisseling wordt ervaren door de omwonenden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *