Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRAAG NAAR BEELDEN POGING OPBLAZEN CAMERA MAASSLUIS

MAASSLUIS- Zijn de dader(s) op beeld die tijdens de jaarwisseling in Maassluis hebben geprobeerd de mobiele camera bij het Beethovenpark onklaar te maken met vuurwerk? Oppositiepartij Forum voor Maassluis (FvM) stelt die vraag aan het stadsbestuur. De partij wil ook weten of de politie de daders heeft kunnen identificeren. FvM ontvangt graag een overzicht van de totale omvang van het schadebedrag veroorzaakt door de vernielingen.

Sinds enkele jaren heeft de gemeente Maassluis de beschikking over een vuurwerkdetectiesysteem. Ook heeft de gemeente een eigen mobiele camera die overal ingezet kan worden, daarnaast is een tweede camera in bestelling en werd voor de jaarwisseling een camera ingehuurd, omdat de tweede camera nog niet geleverd was en deze is ingezet bij het Beethovenpark.

FvM heeft ook begrepen dat op zondagavond 31 december een geparkeerde wagen aan de Scheerderij schade heeft opgelopen door vuurwerk en gedeeltelijk is uitgebrand. Alhoewel er geen bedreigingen richting hulpverleners zijn geweest bij het vreugdevuur in de Kievitstraat, zijn daar dan wel waarschuwingen uitgedeeld aan verdachte(n).

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *