WATERWEG ACTUEEL

VOOR OPENING BRUIDSMODEWINKEL SCHIEDAM PAND AL TE HUUR

VOOR OPENING BRUIDSMODEWINKEL SCHIEDAM PAND AL TE HUUR

SCHIEDAM- De komst van bruidsmodewinkel Bride & Joy op de Hoogstraat in Schiedam is uiterst onzeker. Nog voor de winkel officieel is geopend staat het pand op nummer 61A alweer te huur. “We hebben geen andere keus”, zegt pandbaas Jan Cornelissen. Er wordt nog gehoopt op een start per 2 juli, maar mocht zich tussentijds een nieuwe huurder melden dan is de opening van de bruismodezaak van de baan, zoveel is duidelijk.

De belettering op de ramen is al aangebracht door de huurder. Er is ook al voorraad ingekocht, weet Cornelissen te vertellen. “De bedoeling was dat het allang open zou zijn, maar er moet natuurlijk wel iets betaald worden”, zegt de verhuurder van het volledig gerestaureerde pand met bovenwoning. “We zijn nog in een onderhandelingsfase. Dat was niet helemaal duidelijk. Het leek erop dat alles al rond was. Nu is de makelaar er weer mee bezig.“

Het bord te huur heeft centrummanager Phons Ockers verrast: “Ik had het idee dat het verhuurd zou worden aan een bruidsmodezaak. Alleen ik heb daar verder geen informatie over gekregen.” Ook pandenbemiddelaar Janet van Huisstede (De Winkelmeiden) tast in het duister: “Met die winkel heb ik niets van doen gehad. Ik heb alleen maar de aankondiging gezien van die bruidszaak op de winkelruit. En verder nooit bewegingen binnen gezien.”

Zelfs verhuurder Cornelissen weet het allemaal niet meer. “Uiteraard hebben wij nog goede hoop dat het gewoon doorgaat. Want u kent de Hoogstraat. Daar is wat winkels betreft niks zomaar geregeld. Het concept moet passen. Een bruidsmodezaak was perfect. Die zit nog niet in de Hoogstraat. Dus daar waren we heel blij mee, maar een onderneming starten kost wel geld. Er moet borg betaald worden, noem maar op. Energie moet worden overgezet op naam. Dat moet wel allemaal gebeuren. Zo gaat het met alle ondernemers. Mensen hebben grote plannen, maar als het op betalen aankomt… En op de Hoogstraat komen toch ook een boel gelukszoekers af, hebben wij het idee.”

De initiatiefnemer achter Bride & Joy is onbereikbaar voor een nadere toelichting.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

juni 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *