Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROEGE VOGELS BROEKPOLDER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Broekpoldergidsen maken morgen graag met u een wandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder in Vlaardingen. Zij vertrekken vroeg: om 06.00 uur vanaf de slagboom vlakbij het Educatief Archeologisch Erf. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Tijdens deze wandeling wordt alles verteld over de vogels die in het gebied leven.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaalt u 2 euro.

De gidsen adviseren u om een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te doen. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen? U kunt u aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Wanner u zich niet aanmeldt, kan het zijn dat u niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is op 25 mei en is een lentewandeling. Deze start om 08.00 uur.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl of neem contact op met Tineke Oostveen: 0624270198.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *