Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGSE SP VERZAMELT SCHOENEN ACTIE VERPLEGING

VLAARDINGEN- De SP in Vlaardingen verzameld schoenen voor een landelijk actie voor een beter salaris, minder werkdruk en meer zeggenschap voor de verpleging. Volgens de socialisten verdienen zorgverleners meer waardering. SP: ‘Maar ondanks verschillende stemmingen in de Tweede Kamer over het voorstel voor meer structurele waardering voor zorgverleners, blijven de coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie dit blokkeren.’

Grote demonstraties op het Malieveld worden door de SP, vanwege het vermeende besmettingsgevaar, gezien als te riskant. Toch is er de behoefte om voetstappen op het Malieveld te zetten. Daarom zamelt de SP samen met zorgverleners schoenen in. Deze schoenen worden op zaterdag 5 september op het Malieveld gezet. Zo kan iedereen er toch een beetje bij zijn. Samen laten wij zien dat wij massaal in actie komen voor de zorg.

SP-actieleider is de Vlaardingse oud-wethouder Arnout Hoekstra: “Maandag, dinsdag en woensdagavond kun je tussen 19.00 en 22.00 uur jouw oude schoenen inleveren bij het pand van de SP-afdeling Vlaardingen, Broekweg 76. Dan zorgen wij dat ze naar Den Haag gaan. Na afloop gaan de schoenen naar een goed doel, de Cliniclowns. Via https://www.meerdanapplaus.nl kun je op 5 september om 14.00 uur via de stream deelnemen aan de grootste online-demonstratie ooit. ”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *