Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGSE SCHAAMTE VOOR ‘OPPOSITIE’ CORONADEBAT

VLAARDINGEN- Het Vlaardingse raadslid (en oud-wethouder) Frans Hoogendijk (ONS.Vlaardingen) ondervindt plaatsvervangende schaamte bij het kijken naar het kamerdebat over de regeringsmaatregelen voor de bestrijding van het coronavirus. Vooral de houding van de oppositie gaat Hoogendijk te ver. Hoogendijk: ‘Prima als je kritisch bent, maar de sfeer opwerpen dat de regering niet alles doet om dit te bestrijden is not done’.

Ondertussen klinkt er ook steeds meer buitenparlementaire oppositie tegen de coronamaatregelen. Zo legt voormalig radio-dj en talkshowhost Robert Jensen al dagen uit dat het vermeende dodelijk gevaar van het coronavirus is gebaseerd op bangmakerij, bedoelt om bij de massa in de westerse maatschappij zaken door te kunnen drukken die anders nooit geaccepteerd zouden worden (big brother praktijken). Jensen roept zijn honderdduizenden kijker via YouTube op om de angstverhalen van de media en alle politici (van links tot rechts, inclusief PVV en FvD) niet (langer) te geloven.

Internationaal komt er oppositie van de Amerikaanse president Trump en zijn Braziliaanse collega Bolsonaro. Beiden leiders vinden dat het tijd wordt terug te keren naar het dagelijks leven. Beiden vrezen voor de economische schade van de vermeende coronapandemie. Trump: ‘De oplossing mag niet erger zijn dan het probleem zelf.’

Wereldwijd is het coronavirus verantwoordelijk voor een sterftecijfer van 0,002 %.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “VLAARDINGSE SCHAAMTE VOOR ‘OPPOSITIE’ CORONADEBAT

    1. China is het model en de hele wereld bereidt haar burgerschap voor. Zo ziet het er dus uit als een nieuwe wereld orde wordt ingeluid.

    2. Was het gisteren dat oud PM van de UK, Gordon Brown, opriep tot een wereldregering, a la de NWO? Net als de EU, bij iedere crisis wordt ingezet op meer macht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *