Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGSE (38) DREIGT MET ZWARE MISHANDELING

VLAARDINGEN- De 38-jarige Vlaardingse G. B heeft, vorig jaar april, een andere vrouw bedreigd met enig misdrijf tegen het leven gericht en met zware mishandeling.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) is de Vlaardingse tegen het slachtoffer tekeer gegaan, omstreeks de periode 29 maart 2020 tot en met 2 april 2020 te Rotterdam, door het slachtoffer dreigend de woorden toe te voegen: ‘Kolere wijf, nog één keer mijn advocaat beschuldigen, echt dan ben je van mij. Ik wil best gaan zitten, haal mij maar op. As ik niet onmiddellijk wordt teruggebeld, dan kom ik langs met een pistool. Ik ben gevaarlijk nu. Vinden zal ik je’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

1 reactie op “VLAARDINGSE (38) DREIGT MET ZWARE MISHANDELING

  1. Dat klinkt als een wanhopig iemand die iets van een instantie (schuldhulpverlening?) gedaan wil krijgen wat niet lukt. Alleen is die ander nog geen slachtoffer, die leeft nog. De dreiger klinkt wél als een slachtoffer, waarschijnlijk van haar eigen handelen. Misschien is het wel slim als de politie daar een onaangekondigd bezoek brengt met een huiszoekingsbevel om de boel eens goed te doorzoeken op de aanwezigheid van een eventueel wapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *