RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGER (34) GEEFT VADER EN VRIENDIN KOPSTOTEN

VLAARDINGEN- Vlaardinger R.F. heeft zijn vader meermalen een kopstoot gegeven en bedreigd met nog meer geweld. Ook heeft de 34-jarige man zijn vriendin mishandeld door meermalen haar vast te pakken en met zijn vuisten in haar gezicht te slaan en eveneens een kopstoot te geven. F,. moet zich nu voor de rechter verantwoorden.

Op 13 december werd levensgezellin D. de G. door F. in haar hand gebeten, aan haar haren getrokken, geschopt tegen haar benen en werd ze met een sleutelbos in het gezicht geslagen.

De vader van F. kreeg op 25 oktober van zijn zoon te horen: “Ik maak je dood”, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “VLAARDINGER (34) GEEFT VADER EN VRIENDIN KOPSTOTEN

  1. Het is met dit heerschap ergens flink mis gegaan in zijn opvoeding, zal hoogstwaarschijnlijk ook wel soortgelijke maatjes hebben.
    De hand die je voed mag je niet bijten, zeker je vader niet. En vrouwen slaan met vuisten, schoppen, kopstoot geven en zelfs met een sleutelbos in gezicht slaan, dan ben je wel een echte loser.

  2. Ik heb ooit een joch gekend die met regelmaat door zijn vader is mishandeld. Het is inmiddels een beer van een vent, maar in zijn puberteit heb ik hem horen zeggen, als mijn vader mij nog één keer slaat dan mol ik hem.” Dus soms liggen de zaken wat genuanceerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *