Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN WIL GEEN MAAKBEDRIJF IN WINKELPAND OOSTHAVENKADE

VLAARDINGEN- Het winkelpand aan de Oosthavenkade 55 in Vlaardingen kan niet meer worden gebruikt voor het vervaardigen van producten (bakker, visverwerker et cetera). Het pand staat leeg en er is een plan om het intern te verbouwen naar vier appartementen. Voor de percelen van Oosthavenkade 53, 55 en Maasstraat 1b is een functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’ opgenomen in het bestemmingsplan, maar volgens de gemeente is het niet mogelijk ter plaatse van deze panden een dergelijk bedrijf te vestigen, vanwege de ligging in een overwegend woongebied. Ook is het onwenselijk dat een dergelijk bedrijf naast bestaande woningen en toekomstige woningen aan de Oosthavenkade 55 wordt gevestigd. Om deze reden wordt de functieaanduiding voor alle genoemde percelen verwijderd.

Burgemeester en wethouders hebben in oktober wel ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan om vier appartementen te kunnen vestigen op nummer 55. Het pand heeft een oppervlakte van 320m² en een perceeloppervlakte van 122m². Momenteel telt het 7 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft 350.000 euro.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “VLAARDINGEN WIL GEEN MAAKBEDRIJF IN WINKELPAND OOSTHAVENKADE

  1. Burgemeester en wethouders hebben nog steeds niet door wie hun salaris betaald. Wat is er mis met een middenstander die daar zijn nering gaat drijven en vervolgens netjes zijn belasting betaald? Misschien leveren de asielzoekers die dit pand ongetwijfeld gratis gaan uitwonen en die geen dag van hun leven zullen gaan werken de gemeente middels subsidies meer op.

  2. Geen maakbedrijf nabij woningen ivm eventuele overlast. Nee, nou wordttie mooi. Een terroristenschuit in de Vlaardingse haven kan dus wel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *