Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS.VLAARDINGEN ‘TALK OF THE TOWN’

VLAARDINGEN- Vanavond start een gloednieuwe editie van Talk of the Town: Vlaardings enige echte eigen terugkerende én avondvullende talkshow met leuke gasten, spannende interviews, geweldige muzikanten, actualiteiten, politiek en cultuur in de Stadsgehoorzaal.

Schuif gezellig aan in de tot een knus café omgetoverde Harmonie en laat u inspireren door al het moois dat Vlaardingen te bieden heeft. De presentatie is ook dit jaar weer in handen bij host Tjerk van der Ende en natuurlijk zullen ook alle vaste elementen in deze allereerste editie van het nieuwe seizoen niet ontbreken.

Na de Vlaardingse politici Vera Kalf (VVD), Cees Oosterom (CDA) en Arnout Hoekstra (SP) is het deze editie de beurt aan Frans Hoogendijk om plaatst te nemen op de befaamde kruk. De fractievoorzitter van ONS.Vlaardingen zorgt regelmatig samen met mederaadslid Ron Boers voor de nodige rumoer in de raadzaal en vuurt in een razend tempo artikel-36-vragen op het college af. Het kleinste of geringste is al voldoende voor een serie kritische vragen aan de burgemeester en wethouders. Een mooie invalshoek voor een spervuur aan pittige vragen van host Tjerk van der Ende. Lukt het Hoogendijk om ook badend in het zweet nog ad rem te antwoorden?

Aanvang 20.30 uur. toegang 4 euro .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *