Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘VLAARDINGEN MOET WAARSCHUWINGSSTICKERS AANPASSEN’

VLAARDINGEN- De stickers waarmee Toezicht & Handhaving in Vlaardingen werkt moeten hoognodig worden aangepast. Die suggestie doet de fractie Boers (fB) naar aanleiding van de auto’s zonder kenteken in de Westwijk, waarop vorige week waarschuwingsstickers zijn geplakt. De tekst van de sticker geeft te veel vrijheid en is juridisch zwak, constateert de fB, met een verwijzing naar de Wegenverkeerswet en de Vlaardingse Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

De fB dringt aan op wegslepen en handhaven, plus het aanpassen van de tekst van de sticker en de tekst in de APV.

Afgelopen vrijdag heeft de fB al nadrukkelijk gewezen twee verdachte auto’s zonder kentekenplaten aan Dirk de Derdelaan. Van buurtbewoners heeft de fB begrepen dat het gaat om auto’s zonder kenteken, waar in de avond louche figuren een kenteken op schroeven en daarna weer verwijderen. De mannen zouden ook bij de auto’s zijn gezien met stapels bankbiljetten.

Het probleem is bekend bij de Politie en Toezicht en Handhaving, maar daar blijft het – op een sticker na- bij. Toezicht en Handhaving heeft op 30 oktober stickers op de auto’s geplakt met de mededeling, dat de auto’s uiterlijk op 3 november moeten zijn verwijderd. Ze staan er nog steeds.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *