Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN DRUK MET VERWIJDEREN ONKRUID

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen laat weten in de maanden juli en augustus hard bezig te zijn om onkruid te verwijderen. De gemeente ontvangt veel meldingen over onkruid via de Buitenlijn en de BuitenBeter app. Het onkruid verwijderen gebeurt volgens een strakke planning.

Door deze planning kan het zo zijn, dat uw melding niet direct wordt afgehandeld, maar wordt opgenomen in de planning van uw wijk. Om voor elke melding heen en weer te rijden zou te duur zijn, maar als het echt nodig is, zoals bij een gevaarlijke situatie of als bij de geplande onkruidronde een stuk is vergeten, komt de gemeente wél gelijk in actie. Ook blijven er, ondanks de vooraankondiging, soms auto’s staan, waardoor onkruid niet kan worden verwijderd. Dat kunt u ook melden. Het onkruid wordt dan alsnog zo snel mogelijk weggehaald.

U kunt deze uitzonderlijke gevallen melden via de BuitenBeter app, de Buitenlijn of via telefoonnummer (010) 248 4000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *