Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VICTORIA’04- SVV (8-0)

VLAARDINGEN- Het eerste half uur bood SVV goed tegenspel en zag het er niet naar uit dat Victoria’04 wederom een monsterscore zou gaan behalen. Nadat de score was geopend, walste de thuisclub over de machteloze Schiedamse formatie heen.

In het eerste bedrijf bouwde Victoria’04 weliswaar een veldoverwicht op, maar hield SVV knap stand en maakte het de thuisclub soms lastig in de omschakeling. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg het vlot combinerende Victoria’04 steeds meer vat op het spel van de tegenstander. Keer op keer werd de aanval gevoed of met een lange bal danwel via fraai positiespel. Denzel Asmus opende de score in de 30ste minuut, waarna Rémon van Prooijen van afstand de bal in het Schiedamse doel joeg. Via Gianluca Been en Roy Meerten liep Victoria’04 uit naar een 4-0 ruststand.

Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Een oppermachtig Victoria’04, dat SVV van het kastje naar de muur stuurde. Met de regelmaat van de klok breidde Victoria’04 de score uit. Aanvoerder Miquel Asmus profiteerde van wanorde in de defensie van SVV (5-0), waarna de invallers Lars Kortleven (knalhard schot van dichtbij 6-0) en Nick Verburgh (intikker 7-0) van zich deden spreken. In de slotseconde werd Jordi de Kimpe onjuist afgestopt. De kalktrap werd feilloos benut door Jur de Visser om de eindstand op 8-0 te bepalen.

Door deze overwinning wist Victoria’04 zich de winnaar van de eerste periode.

Opstelling Victoria’04: Jens Valk, Michael Blok, Osman Unnu, Jordi de Kimpe, Oscar Knecht, Jur de Visser, Miquel Asmus (80: Vincent van den Bogerd), Gianluca Been (70: Lars Kortleven), Denzel Asmus (75: Nick Verburgh), Roy Meerten, Rémon van Prooijen.

Victoria’04-SVV eindstand 8-0 (bij rust 4-0)

Doelpunten Victoria’04:

Denzel Asmus (1-0), Rémon van Prooijen (2-0), Gianluca Been (3-0),

Roy Meerten (4-0), Miquel Asmus (5-0), Lars Kortleven (6-0),

Nick Verburgh (7-0), Jur de Visser (8-0 strafschop).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *