Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERKRACHTER SCHIEDAMMER NOEMT AGENTE ‘KECH’

SCHIEDAM- Een Schiedamse jongen is in de periode van 28 maart tot en met 2 april meermaals gedwongen tot het ondergaan van een of meer handelingen die bestonden uit het seksueel binnendringen van het lichaam.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) heeft de 22-jarige Y. L daarbij, met geweld, zijn geslachtsdeel in de mond van het slachtoffer gebracht. Ook zou L. tegen de knul hebben gezegd dat hij er met niemand over mocht praten, anders zou hij hem doodmaken.

Het plegen van dit misdrijf is nog geen 5 jaar na een vroegere veroordeling van L. tot een gevangenisstraf wegens een soortgelijk misdrijf.

Bij het contact met de politie, op 6 april, heeft L. drie agenten bedreigd met de woorden: ‘Ik maak jullie allemaal dood zonder je uniformpje. Jij met je uniform, als je zonder was geweest was je allang dood. Ik ga jou gezicht sowieso onthouden, wacht maar totdat ik je buiten zonder uniform zie, ik vergeet jou gezicht niet, ik maak jou dood’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

Een politieman werd te verstaan gegeven: ‘Ik neuk jou kankerhard, kanker sukkel.’ Een agente kreeg te horen: ‘Je bent een kech en ik neuk je, ik spuug op jou’, waarbij een spugend gebaar werd gemaakt . Drie politiemedewerkers kregen de woorden toegevoegd: ‘Ik neuk jullie allemaal. Kanker Hollanders.’

4 reacties op “VERKRACHTER SCHIEDAMMER NOEMT AGENTE ‘KECH’

 1. Het slachtoffer had ook zijn lulletje eraf kunnen bijten , dan had Y.L. nu sopraanzangeres geweest ………… 22 jaar ? waar moet dit toch heen ! ……….Pffffffffff

 2. Tja zolang de rechters veel te milde straffen opleggen blijf ik zeggen dat de rechter medeverantwoordelijk is voor het misdrijf wordt erna volgt (zal ieder weldenkend mens zeggen!,en dat IS ook zo)
  Maar rechters komen altijd met de dooddoener ” Van de gevangenis worden ze niet beter”.
  Maar dat is geneuzel dat helemaal niet opgaat,want de maatschappij wordt er al helemaal niet beter van, alleen maar slechter!
  De WERKELIJKE reden is dat gevangenis klauwen met geld kost,dus UW veiligheid en die van de maatschappij wordt opgeofferd.
  Dat zijn de feiten!

 3. De agenten pikken veel te veel van de jeugd, ze moeten gewoon respect afdwingen…in mijn jeugd kreeg je gewoon een tik op je dij met de gummilat als je vervelend was en dan hield je wel op….maar tegenwoordig mogen ouders niet eens meer een draai om de oren geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *