WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERKEERSREGELS UITGELEGD AAN TROUWSTOET SCHIEDAM CENTRUM

SCHIEDAM- Agenten van de politie hebben de bestuurders van een trouwstoet in Schiedam opnieuw de verkeersregels uitgelegd in de Lange Nieuwstraat. Over de stoet zijn maandag, aan het eind van de middag, meerdere meldingen ontvangen. De politie is daarop met diverse eenheden ter plaatse gegaan en heeft 45 auto’s en bestuurders gecontroleerd. Hierbij zijn ook aan sommige bestuurders de verkeersregels opnieuw uitgelegd.

Buurgemeente Rotterdam heeft een aanmeldpunt voor een trouwstoet, waarbij een trouwstoet 5 dagen voorafgaand aan het huwelijk moet worden aangemeld. Aanleiding voor het instellen van het meldpunt zijn de trouwstoeten waarbij verkeersregels massaal worden genegeerd.

5 reacties op “VERKEERSREGELS UITGELEGD AAN TROUWSTOET SCHIEDAM CENTRUM

  1. Belachelijk, de verkeersregels uitleggen aan luitjes die hun rijbewijs hebben. Gewoon beboeten, turrek of niet. Als ik overal gaat leggen toeteren ben ik zo dat roze kaartje kwijt hoor.

  2. Trouwen? Overlast. Winnen ze met voetbal? Overlast. Verliezen ze met voetbal? Overlast. Stemmen? Overlast. Winnen ze de verkiezingen? Overlast. Verliezen ze de verkiezingen? Overlast. Ja, Joop den Uyl had gelijk, het is een aanwinst voor de maatschappij.

  3. De agenten zijn wel vriendelijk geweest zij hadden ook gewoon een bekeuring van 280 euro per auto uit kunnen schrijven voor het onnodig toeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *