Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERHOGING ALLE PARKEERTARIEVEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De parkeervergunningen voor bewoners en bedrijven in Vlaardingen worden komend jaar duurder. De eerste bewonersvergunning wordt 58 euro in plaats van de huidige 48 euro per jaar en de tweede bewonersvergunning wordt 190 euro in plaats van 144 euro per jaar. Het tarief voor parkeren op straat wordt 2,40 per uur in plaats van 2,20 per uur.

De huidige parkeervergunningen voor bewoners en bedrijven eindigen op 31 december. Voor aangifte van parkeerbelasting voor het jaar 2021 stuurt de gemeente eind november een factuur naar de vergunninghouders, zodat zij tijdig een nieuwe vergunning kunnen aanschaffen. Bij de vaststelling van deze parkeerbelastingverordening door de gemeenteraad worden de tarieven aangepast volgens de ombuigingsvoorstellen.

Het gemeentebestuur denkt ook dat het uitbreiden van het gebied voor betaald parkeren kan bijdragen aan het tegengaan van parkeeroverlast en dus kan bijdragen aan het vergroten van de leefbaarheid in de stad, zo valt te lezen in de toelichting om de ombuigingsvoorstellen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “VERHOGING ALLE PARKEERTARIEVEN VLAARDINGEN

  1. Whahaha betaald parkeren bevorderd WAT is dit nou voor een belachelijk antwoord”Het gemeentebestuur denkt ook dat het uitbreiden van het gebied voor betaald parkeren kan bijdragen aan het tegengaan van parkeeroverlast en dus kan bijdragen aan het vergroten van de leefbaarheid in de stad, zo valt te lezen in de toelichting om de ombuigingsvoorstellen”nee ze moeten zeggen we willen meer geld uit de portemonnee van de Vlaardinger graaien want we komen door onze schuld een beetje geld tekort,en de KOP van dit stuk moet staan ” AMBTENAREN GEMEENTE VLAARDINGEN HELPT STAD NAAR DE AFGROND”

  2. Precies Fred ,
    Eerst inspraak bla bla avonden organiseren om gepaste oplossing te vinden !!
    En dan gewoon eigen beslissing nemen en hoppa kassa 😡😡

    1. Wat mij betreft wordt de hele VOP alleen parkeren voor vergunning houders, dat is goedkoper ( boete is 100 euro, vergunning 58 ) en vinden de mensen makkelijker een parkeerplek voor hun auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *