Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDIENDE WINST KETHEL-SPALAND 2-0 OP DVO’32

VLAARDINGEN- Op sportpark Willem Alexander in Schiedam begon vandaag de competitie voor DVO’32 met een nederlaag tegen Kethel Spaland. De Schiedamse thuisploeg zegevierden aan het eind met 2-0 en dat was verdiend. De Vlaardingers waren in de 1e helft de bovenliggende partij maar verzuimde afstand te nemen en in het 2e bedrijf was Kethel Spaland veel beter en kwamen de gasten niet meer in hun spel. DVO’32 had wel de bal, combineerden bij tijd en wijle best aardig maar 2 loepzuivere counters waren voldoende voor de Kethellappers om de winst binnen te halen. De Vlaardingse ploeg van trainer Ben Hoogwerf was veel te weinig doelgericht en creërde dus te weinig om ergens aanspraak op te maken. Langs de kant zei iemand al voetballen ze nog een uur door dan scoren ze nog niet en zo was het maar net. Echter nog 25 wedstrijden te gaan deze competitie en aanstaande zaterdag is er kans op eerherstel tegen HBSS wat ook verloor, van VFC welteverstaan. Dus tot zaterdag voor de regionale derby aan de marathonweg DVO’32 -HBSS aftrap 14.30 uur, tot dan.

Kethel Spaland-DVO’32 2-0 (0-0)

Scheidsrechter vandaag was Joost Hoogerbrugge die geel gaf aan Lars Westerveld van Kethel Spaland en Atakan Karacoskun en Nick Rutten van DVO’32 .

Scoreverloop: 62e 1-0 Kethel Spaland, 82e 2-0 Kethel Spaland.

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Atakan Karacoskun (c.), Nick Rutten,Niko van Meijeren, Daan ten Broek, Tim van der Hoeven (79e Wassim Elmoussaoui), Robin den Breems (61e Robin van der Vlist), Wesley de Heij (55e Hassan Hussein), Stefan Dijkxhoorn, Floris Keizerwaard (79e Wilson Iyawe), Emre Cicek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *